Екипът на Свежа Спирулина на digital4plovdiv

Екипът на spirulina.bg ще изнесе презентация на digital4plovdiv – събитие за онлайн маркетинг и търговия.

На 30 ноември, 2017 година, екипът на spirulina.bg ще представи своята кауза и пред аудитория на събитието digital4plovdiv – конфереренцията за онлайн маркетинг и търговия.
Spirulina.bg е проект, който не приемаме толкова като бизнес, а по-скоро като кауза, начин да променим мисленето на хората. Въпреки това, ние правим нещо уникално за България – една от малкото компании, които се занимават със специфичната доставка на продукт с ниска годност и термична лабилност.

В самата презентация ще можете да научите някои интересни факти за спирулината, ползите от нейната употреба за трапезата на всеки. Ще научите как от фермата всеки ден тръгват десетки опаковки, как достигат до клиентите и как успяваме да съхраним и да гарантираме свежестта на готовия продукт. Ще ви разкажем и какви хора употребяват свежа спирулина, какви са ползите от нея и как успяваме да достигнем до по-широка аудитория.

Смело можем да си признаем, че ние мечтаем за възможността качествата на този уникален природен продукт да му позволят да се настани трайно на трапезата на всички хора, които обръщат внимание на своето хранене. Съвсем не са маловажни и особеностите му като функционална храна, които също ще бъдат засегнати на представянето на екипа на spirulina.bg. Очакваме ви на събитието, бъдете готови и за приятни изненади от наша страна!

Leave a Reply