Историята на Радослав: Прилив на енергия чрез Свежа Спирулина

спирулина мнения

УДОВЛЕТВОРЕНОСТ: 


Какво бихте ни споделили за себе си?

Здравейте, казвам се Радослав. От Хисаря съм, но живея в Пловдив. Позитивен, енергичен и усмихнат човек съм, привърженик съм на здравословното хранене и активния начин на живот. Обичам книгите, българското и обичам компанията на позитивни и весели хора.

Какъв е проблемът, през който сте минал?

Тъй като съм вегетарианец, дълго време търсех пълноценен източник на растителен протеин, който да е с гарантиран произход, достатъчно съдържание на аминокиселини и без мазнините, които са в ядките примерно.

Как научихте за продуктите на ALPHYCA®?

Научих съвсем случайно от мой приятел от Пловдив, който беше попаднал някъде на реклама на Свежа Спирулина и знаейки за проблема ми, ми препоръча да опитам с нея.

Кога и как започнахте да използвате Свежа Спирулина ALPHYCA® ? С каква продължителност/схема?

Започнах преди около 8 месеца, като приемам по две бурканчета Свежа Спирулина месечно като добавка към останалата ми растителна храна.

Какъв е резултатът от приема? Как Ви помогна продукта?

Прилив на енергия и увеличаване на мускулната маса. Започнах да правя по-интензивни тренировки във фитнеса дори и след изтощителен динамичен ден, който е често срещан при мен. От както приемам Свежа Спирулина на ALPHYCA® смея да твърдя, че не съм усетил никакви признаци на грип или подобно неразположение причинено от вируси.

Бихте ли препоръчали и на кого бихте препоръчали продукта?

Искам да призова всички хора да подкрепят българските производители, защото имаме страхотни български продукти.

Бих препоръчал Свежа Спирулина на всеки човек, който иска да минимизира последствията върху организма си от всички вредности, които ни заобикалят, особено на хората, които живеят в големия град и нямат достъп до натурални, качествени храни.

спирулина, свежа спирулина, spirulina, спирулина цена

СВЕЖА СПИРУЛИНА ALPHYCA®

33.90 лв.Добавяне в количката

+ Безплатна Доставка

Поръчайте по телефон:
0877991159

Гаранция за удовлетвореност!
Уверени сме в качеството на продукта и неговите ползи за Вас.  Ако след курса Вие не сте удовлетворени от приема на продукта ни, ще Ви върнем обратно цялата сума, която сте заплатили. 

Leave a Reply