Можем ли да отслабнем с употребата на суперхраните?

Добър въпрос си задаваме днес. Толкова добър, че ни е трудно да дефинираме конкретен отговор. Ето няколко причини защо. В последните 40-50 години, идеалната фигура на мъжа и жената е винаги…слабата. Не, не говорим за добре поддържаните килограми в баланс с ръста и здравето. Можете да прочетете много за диетите на манекенките, спортистите, където 100 грама са от огромно значение. Какво да кажем за обикновените хора, които сега четат тази статия? Не сте ли започвали поне няколко пъти диета в последните месеци, за да намалите килограмите и да се избавите от неприятното усещане за излишното тегло, което ви мъчи и пречи на всичко.
И така, да въведем малко ред в нещата. Ако искате да отслабнете, би трябвало реално да погледнете начина си на живот, за да знаете какво и как можете да постигнете. Ако се усещате добре, чувствате добре, но кантарът е на друго мнение, игнорирайте цифрите. Не се нуждаете от някакъв специален режим, всичко ви е в нормата.
Имате нужда от сваляне на няколко килограма, нещо ви куца, изследванията не са добри? Нуждаете се от професионалното мнение на лекар/диетолог, за да разберете какво трябва да постигнете и как.
Няма лоши или добри диети, както и няма бързи и бавни, всичко е индивидуално. Често ще ви разкажат за диети със сланина, шоколад, 90 дневни диети, лунни диети, диети само с въглехидрати или с мазни храни. Колкото и да е странно, всички те работят, по някакъв начин при едни и при друг при други хора. Както си говорим за ефикасност, така можем да говорим и за вредата, която нанасят – защото всяка диета, която е разчетена да осигури отслабване, базирано на рязка промяна в начина на хранене, винаги има и вреден ефект върху организма. Не го подценявайте, бързото отслабване при модерната кетодиета е винаги свързано с проблеми с холестерола, бъбреците, сърцето.
Традиционно се смята, че суперхраните са “панацея“, която ще стори чудо и вие ще отслабнете. На път сме да ви разочароваме, защото не сте разбрали нещо. Суперхраните са доста калорични, няма как да изядете огромно количество от която и да е суперхрана и да приемете, че ако е повече, то ползата ще бъде по-голяма. Ползата от употребата на суперхраните е много по-голяма – те активират силите на тялото ви, те са подобни на лекарство, могат да бъдат и вредни, ако се прекали с приема им.
Традиционно сред суперхраните се споменава и Спирулината, която има безценните качества на силен растителен протеин, който регулира естествените метаболитни процеси в тялото. Режимът “Зелен баланс” може да ви подготви за програма за детоксикация и изчистване. Употребата на точни количества зелена суперхрана са важни за общото ви добро здравословно състояние.

спирулина, детокс, оздравителен план

Ние можем да Ви осигурим Свежа спирулина- “Зелен баланс” на най-добра цена, а от вас е желанието за повече здраве и бодър дух!

 

Original price was: 101.70 лв..Current price is: 89.90 лв..Добавяне в количката

Leave a Reply