Пробиотик за жени! Красивата кожа и пробиотиците.

По-красива кожа чрез пробиотик… 

Ето няколко стъпки, които ще ни помогнат да постигнем по-красива кожа.
Научете повече и за новия пробиотик за жени на ALPHYCA® в подкрепа на красивата кожа!

Изключително важен е изборът на повърхностна локална грижа отвън за кожата, да е съобразен с типа кожа и нейните специфични изискавания и нужди, както и таргетираното потушаване на локални проблеми, които възникват вследствие на възрастта, хигиенните навици и външни субективни влияния. Нека оставим диагностиката на кожата и изборът на подкодящи кремове, помади и процедури в това число, на специалистите в дерматологичните кабинети, които извършват на място скрининг на състоянието на кожата и назначават подходящата терапия и поддръжка.

Има няколко неща, които можем да положим като основа отвътре в грижата за кожата, независимо от типа, възрастта и състоянието й, за да подобрим обстоятелствата, в които външно приложените компоненти на локалната грижа действат. Така пряко и косвено влияем положително за подобряване на подложката в грижата за по – добра еластичност, хидратация, производство на себум, равномерен избистрен тен.

здрава кожа

1.

Първата крачка в непосилната борба за красива кожа е да осъзнаем, че първо е необходимо да започнем с грижа отвътре навън. Изобщо не става въпрос за духовната следа в общото състояние на човек, а за истинската връзка между биохимичния баланс на организма  и състоянието на кожата.

Истински хубавата кожа означава здраве. Кожата е бариерата на тялото от външната среда и съответното важи в обратната посока – отразява здравето на организма.

Основното е правилното хранене и хидратацията.

В този ред на мисли никой не препоръчва захар, кафе и алкохол за  здрава кожа основно заради това, че изброените водят до адска дехидратазия. Това е главната причинно-следствената връзка в приема на тези иначе любими храни и напитки и повехналата кожа с неравномерен тен, синкави петна, торбички и неравномерен тен.

хидратация

2.

Детокс.

Освен хидратацията, това е другият основен процес в организма, който трябва да предизвикаме, за да засияе кожата ни. Проблемната кожа би могла да бъде следствие и сигнал за възпалителни процеси, които протичат вътре в тялото или невъзможност на организма да детоксира. Тогава да третираме кожата локално и повърхностно  с агресивни, в повечето случаи пресушаващи кремове и лосиони, е временно решение без траен и здравословен ефект. Здравата кожа отразява тяло, в което няма токсини и възпаления.

Пробиотик за жени

3.

Третият основен фактор за красива кожа е здравето на стомашно-чревния тракт.

Проблемната кожа е тясно свързана с променен микробиом на червата. Възстановяването на чревния баланс е важна стъпка за лечение на проблемна кожа. Според проучвания хората, страдащи от акне имат дефицит на чревни пробиотични бактерии като бифидобактерия, лактобацилус и др., които възстановяват и балансират чревното здраве.

Освен това трябва да се избягват определени храни, за които е доказано , че нямат благотворно действие върху състоянието на кожата като млечни продукти, ядки и млечен шоколад. Консумирането на здравословна храна заедно с приемането на пробиотици подпомага чревното здраве и съответно влияе благотворно върху кожата.

Ето няколко храни, които ще подпомогнат поддържането на благотворен баланс в червата:

  • Кисело мляко – избирайте фермерско, избирайте домашното по възможност;
  • Лук – много подценяван, а същевременно мощен антиоскидант, пребиотик и спомага за укрепване нормалното състояние на тъканите;
  • Свежа Спирулина – натурален пребиотик, подобрява перисталтиката и прочистването на червата;
  • Орехи, Леща и др. богати на фибри храни;
  • Ферментирали зеленчуци – стимулират увеличаване броя на полезните бактерии в червата;
  • Чесън – силен пребиотик и натурален антисептик
  • Карфиол, Броколи, Зеле – намаляват патогените в стомашно-чревния тракт.

ALGOBIOTIC Alphyca®

Създадохме по-добър пробиотик за жени чрез силата на микроводораслите Спирулина

пробиотик, спирулина, синбиотик

Original price was: 45.80 лв..Current price is: 39.90 лв..Добавяне в количката

АЛГОБИОТИК на ALPHYCA® е

  • Имуностимулираща подхранваща пробиотична формула.
  • Натурален комплекс от Спирулина и пробиотичен микс „Имуномодулатор“

Спирулина е натурален пребиотик, който естествено подсилва действието на пробиотичните бактерии във формулата на АЛГОБИОТИК. Тази симбиоза усилва ефекта и подхранващото въздействие на пробиотичните щамове в стомашно-чревния тракт.

Консултирай се с нашите специалисти на тел: 0877991179

Гаранция за удовлетвореност за всеки продукт!
Уверени сме в качеството на продуктите, които създаваме и техните ползи за Вас. 
Ако Вие не сте удовлетворени от приема на наш продукт, гарантираме Ви 100% връщане на цялата сума, която сте заплатили. 

Leave a Reply