Свежа Спирулина се утвърждава като топ здравословен продукт

Алгае България реализира поредната си иновация!

С гордост желаем да Ви уведомим, че Алгае България ООД реализира успешно проекта си

“Закупуване и инсталиране на фотобиореактор в оранжерия за отглеждане и преработка на водорасли.” по договор BG14MFOP001-2.002-0009-C02

с безвъзмездната помощ на “Програма за морско дело и рибарство, BG14MFOP001-2.002 – Продуктивни инвестиции в аквакултурите, Малки проекти”

Стойността на проекта е: 96 744.00 лв.

Безвъзмездно финансиране: 48 372.00 лв. от които 36 279.00 лв. съфинансиране от ЕФМДР и 12 093.00 лв. съфинансиране от националният бюджет

Биотехнологичния и инженерен екип на Alphyca нe почива. Официално започнахме тестовете за култивация на Свежа Спирулина с иновативна, оптимизирана технология с биореакторна система и оптимизирано осветление, специално подбрано според биологичните изисквания на микроводораслите. Тази иновация ще подобри още повече концентрацията на ценни пигменти и антиоксиданти в единица биомаса и ще изведе качеството на продукцията ни на световно ниво.

В следващите месеци всички наши клиенти ще получават още повече здраве във всяка чаена лъжичка от нашата грижливо отгледана суперхрана на същата ниска цена.

спирулина, spirulina, прясна спирулина, жива суперхрана

Ние можем да Ви осигурим Свежа спирулина на най-добра цена, а от вас е желанието за повече здраве и бодър дух!

 

 

33.90 лв.Добавяне в количката

Leave a Reply