Убедих се, че тя е жена, която е запленена от магията на храната!

Днес съм пълна с енергия и съм готова да споделя с всички своята най-искрена благодарност към Силвия Недева ❤️. Аз съм Биляна от гр. Варна и съм майка на двама прекрасни сина на 8 г. и на 1 г. .
В един съвсем обикновен ден, рових във ФБ група, търсейки идеи за бебешки рецепти и попаднах на неин пост. Той беше тотално различен от всички останали… и разбира се предизвика доста голям интерес и множество въпроси и от останалите майки, членове на групата 🙂 . Позволих си да й пиша за още съвети и идеи , свързани със захранванването на детето ми . И толкова силно ме докоснаха нейните убеждения!
Веднага се включих в програма , в която тя беше наш ментор!
Убедих се, че тя е жена, която е запленена от магията на храната! Жена, майка и съпруга, която вярва в силата на храната и нейното значение затова да сме здрави, силни, енергични и щастливи !
Преди съм си мислила, че за да се храниш здравословно, означава да ядеш скъпа, модерна, безвкусна и странна храна… Е , Силвето ми доказа, че съм имала погрешна представа !
И, да!  Щом някой друг вече е направил това, което и други искаме да постигнем, това означава, че е възможно, реално, постижимо и достъпно!!! Трябва ни само по една малка крачка всеки ден и вдъхновител като Силвия Недева ❤️

Leave a Reply