При нас Черният петък, а Зелен!

Каквито и приоритети всички ние да определяме в своя живот, каквито и промени да планираме, здравето винаги е наш главен спътник в живота. Нашите способности, нашите амбиции, нашите постижения и в резултат на това продължителността и плодовитостта на нашия път, наречен „живот“ до голяма степен зависят от него.

Ако „Времето“ е най-важният и незаменим ресурс за нас, то здравето е най-главният ресурс. Добрата новина е, че за разлика от времето, ние можем да управляваме здравето си, да му въздействаме и дори да го възстановим! Всичко зависи от нас самите.

И в това наше начинание може да ни помогне Свежа Спирулина Alphyca! Съществуват поне 23 ползи от Свежа Спирулина! Но, вместо да ги изброяваме, Ви предоставяме една уникална възможност, на която не може да устоите! На 23 ноември, нашият Черен петък ще бъде Зелен! Само тогава, Вие ще можете да получите Свежа Спирулина с 23% намаление и сами да се убедите в ползите от приемането ѝ.

Освен това, решихме първите 23-ма от Вас, които са заявили своята свежа доставка, да получат 5% отстъпка при следващата си покупка от нас. Не смятате ли, че си заслужава? Само за 23 лева с безплатна доставка, получавате чист натурален продукт от пресни микроводорасли спирулина, със 100% съхранени полезни свойства на жива храна! Осигурете мощна подкрепа на организма си!

Поръчайте Свежа Спирулина Alphyca за по-добро здраве, за по-добър и активен живот!

Офертата важи от 23.11 от 00:00 часа до 23.11 до 23:00 часа 2018 година! Не пропускайте нашата ексклузивна ЗЕЛЕНА промоция!

Think Green. Live smart!

 

Leave a Reply