Спирулина и бременност

Може ли Свежа Спирулина да помогне на тялото ви да се възстанови след бременност?

Бременността е изключително стресов за организма процес, който води до доста здравословни дискомфорти от различен характер – намаляване на енергийните нива, по-бързо изморяване, по-бледа кожа и т.н. Много майки търсят естествени методи за възстановяване на тялото си след бременност. Един от най-ефективните методи за възстановяване е чрез детокс на тялото със суперхрани

Преодоляването на хроничната умора става най-лесно като повишим нивата на желязо в организма си.

Свежа Спирулина е страхотно оръжие в борбата срещу умората. Основната причина за това са количествата желязо в нея – тя е един от най-богатите източници на бионалично желязо в света, както и други основни хранителни вещества и антиоксиданти.

Физиологичните нужди от желязо при бременни жени са три пъти по-високи от обичайните и нарастват с напредване на бременността. Зародишът има нужда от все повече хранителни вещества, за да изгради всички важни жизнени органи. Повече от три четвърти от жените достигат до желязодефицитна анемия в седмиците около термина. Това води до спад в нивата на хемоглобина – кръвта пренася кислорода в клетките с по-малка ефективност, което води до хронична умора. Желязото е основен елемент във всички клетки и симптомите на недостиг на желязо са много осезаеми – умора, раздразнителност и слаба концентрация, косопад.

Бременна жена с признаци на умора и болки в кръста

Спирулина не е само желязо – дайте малко почивка на вашето тяло!

Освен така необходимото желязо за младите майки, тази суперхрана в най-чист вид ще достави много естествени антиоксиданти, важни минерали и витамини, осигурявайки на тялото ви заслужена почивка след девет месеца тежка работа.

Ние можем да Ви осигурим спирулина, а от вас е желанието за повече здраве и бодър дух!

 

 

29.90 лв.Купи

Leave a Reply