Спирулина и бременност

Може ли Свежа Спирулина Alphyca® да подпомага тялото Ви по време и след бременността?

 

Бременността е изключително стресов за организма процес, който води до доста здравословни дискомфорти от различен характер – намаляване на енергийните нива, умора, болки в мускулите, по-бледа кожа и т.н. Много майки търсят естествени методи за възстановяване на тялото си по време и след бременност. Един от ефективните методи за възстановяване е чрез детокс на тялото със суперхрани.

Умора, отпадналост
 • Преодоляването на хроничната умора е по-лесно като натурално повишим нивата на желязо в организма си.

Физиологичните нужди от желязо при бременни жени са три пъти по-високи от обичайните и нарастват с напредване на бременността. Зародишът има нужда от все повече хранителни вещества, за да изгради всички важни жизнени органи.

нисък хемоглобин, анемия
 • Повече от 3/4 от жените достигат до желязодефицитна анемия в седмиците около термина.

Това води до спад в нивата на хемоглобина – кръвта пренася кислорода в клетките с по-малка ефективност, което води до хронична умора. Желязото е основен елемент във всички клетки и симптомите на недостиг на желязо са много осезаеми – умора, раздразнителност и слаба концентрация, косопад.

МНЕНИЯ ОТ НАШИ КЛИЕНТИ

Антония Григорова

Щастлива майка на две деца. Първата жена, пробягала маршрута Ком – Емине, участничка в три Зимни Олимпиади и състезател по високопланинско бягане.

Антония Григорова

“Хемоглобинът ми по време на бременността не само остана в норма, но започна и да се покачва”

“По време на втората си бременност приемах Свежа Спирулина Alphyca. Имайки опит от първата си бременност, знам как хемоглобина пада под нормите си, но сега учудващото за мен хемоглобинът ми по време на бременността не само остана в норма, но започна и да се покачва. Изключително съм доволна от продукта, тъй като няма да се боря с този проблем и след раждането.”

спирулина, свежа спирулина, spirulina

СВЕЖА СПИРУЛИНА Alphyca®

Синергична суперхрана от пресни микроводорасли


Натурална подкрепа при:

 • Нисък хемоглобин
 • Дефицит на желязо
 • Хронична умора

Основната причина за ценните качества на Свежа Спирулина, това е съдържанието на органично желязо в живата клетката.  Спирулина е един от най-богатите източници в света на 99% бионалично органично желязо за човешкото тяло, както и други важни микроелементи, нутриенти и антиоксиданти.

Свежа Спирулина доставя всички нутриенти в синегията на живата клетка без термична обработка и консервация.

Спирулина не е само желязо – дайте малко почивка на вашето тяло! Освен така необходимото желязо за младите майки, тази суперхрана в най-чист вид ще достави много естествени антиоксиданти, важни минерали и витамини, осигурявайки на тялото ви заслужена почивка след девет месеца тежка работа.

*Важно: Преди прием на Свежа Спирулина Alphyca по време на бременност или кърмене винаги препоръчваме да се консултирате с личният си лекар. 

Гаранция за удовлетвореност!
Уверени сме в качеството на продукта и неговите ползи за Вас. Ако не сте удовлетворени от приема на продукта ни, ще Ви върнем обратно цялата сума, която сте заплатили. 

 • анемия, нисък хемоглобин, добавки при анемия, Алгоглобин, Algoglobin, анемия
  Промо!

  ALGOGLOBIN Alphyca®

  26.90 лв. Купи
 • хемоглобин, анемия, железен дефицит
  Промо!

  Програма Хемоглобин и Желязо

  76.90 лв. Купи

Leave a Reply